Unika Rækkehuse

Boligprojekter i dit lokalområde

Hustyper, 
Indretning og Facader

Herunder ses de forskellige grundpricipper for de 4 typer huse som opføres. Hvert hus har 1 badeværelse, 3 værelser samt køkken/alrum. Dertil hører en carport samt redskabsskur.
Det er muligt at ændre på placeringen af vægge, samt fortage materiale ændringer så huset bliver netop som ønsket for den enkelte køber. Herunder ses de forskellige typer samt deres placering på grunden.
Tryk på de forskellige typer under billedet for at se plan- og facadetegningerne.

Tallene i de røde cirkler viser husnummeret, og tallene med et “T”  foran viser typen af boligen. 

HUSTYPE 1 – Udsolgt

ALLE TYPE 1 HUSE ER DESVÆRRE UDSOLGT

UDSOLGT

HUSTYPE 2 – Udsolgt

ALLE TYPE 2 HUSE ER DESVÆRRE UDSOLGT

UDSOLGT

HUSTYPE 3 – 
Udsolgt

ALLE TYPE 3 HUSE ER DESVÆRRE UDSOLGT

UDSOLGT

HUSTYPE 4 – 
Udsolgt

ALLE TYPE 4 HUSE ER DESVÆRRE UDSOLGT

UDSOLGT

Indretningen er fleksibel 

Hvis de grundlæggende plantegninger ikke helt falder i din/jeres smag, så vil vi som en naturlig del af tilretnings-processen, sammen tilrette huset så det bliver nøjagtigt som I ønsker. I forbindelse med denne process går vi også de grundlæggende materialer igennem, hvor der vil være rig mulighed for at ændre på f.eks. gulvtypen, vvs armature, bordplader, køkkenlåger, greb osv.
Er I allerede vilde med grunden og omgivelserne så kontakt os allerede idag.Hvis de grundlæggende plantegninger ikke helt falder i din/jeres smag, så vil vi som en naturlig del af tilretnings-processen, sammen tilrette huset så det bliver nøjagtigt som I ønsker. I forbindelse med denne process går vi også de grundlæggende materialer igennem, hvor der vil være rig mulighed for at ændre på f.eks. gulvtypen, vvs armature, bordplader, køkkenlåger, greb osv.
Er I allerede vilde med grunden og omgivelserne så kontakt os allerede idag.

Kontakt os idag

Solgte Boliger på Solvænget

Færdigbyggede boliger på
solvænget

Tilfredse kunder

Økonomi til mere

Vælges der et billigere produkt end de inkluderede, så kan du bruge differencen til noget andet uden det koster ekstra.

Godt indeklima

I boliger bygget af UNIKA Ejd. er der installeret ventilationsanlæg som sikre et godt indeklima. Lider du af pollenallergi kan der monteres et pollenfilter så du undgår ubehag indendørs.

Formaliteterne er i orden

Når du køber dit nye hus ved os, så har du garanti for at alle lovligtige forsikringer er tegnet og kontrakter, skøde osv. udføres af en aut. ejendomsmægler.